Miniaturní byt plný designu


Pravidelní čtenáři mého blogu vědí, že bydlím v malinkém bytě, který má sotva 33 metrů čtverečních. I proto mě vždycky extrémně zajímá, jak bydlí jiní lidé v malých bytech. Vměstnat všechno potřebné do malého prostoru, tak aby to nevypadalo přeplněně a neuspořádaně může být někdy věda! Tento světlý minibyt (najdete ho na stránkách magazínu Gimmii) o velikosti 39 metrů čtverečních se mi opravdu moc líbí, a to nejen proto že je plný designových ikon. Myslím, že působí mnohem větším dojmem, než ve skutečnosti je, nezdá se vám?

4 komentáře:

  1. Ahoj Ado,
    je opravdu nádherný, bílý a designový! Vždy mě baví dokonale řešení a využití malého prostoru, to je fakt umění!
    Taky je fajn svatební inspirace, když už jednou, tak bych nepřežila, aby to bylo ... ordinérní! Jestli budou koláčky a budou tam jen 4 lidi mi je fuk, ale fotky musí mít atmosféru a interiér nebo exteriér vychytaný do posledního detailu byť i s velkou improvizací viz. posezení na seně:-). Tohle téma už rdši rozvádět nebudu, jinak bych se začla pohoršovat nad českým nevkusem a to mi nepřísluší, tak alespoň úspěšný nový týden a měj se fajn!

    OdpovědětVymazat
  2. Hned jak jsem fotky tohoto jednoduchého, elegantního bytu uviděla, vzpomněla jsem si na Šárku a vida, ona tu už nechala svůj komentář. ;-) Byt na obrázcích je krásně světlý a vypadá mnohem větší než 39 metrů. Hodně udělá ta bílá dřevěná podlaha (můj tajný sen...tedy zrovna odtajněný sen), která přidá na velikosti každé místnosti. Líbí se mi i vzdušný konferenční stolek a nezahlcenost obrázky na stěnách. Prostě méně je více ... a kdo chce víc, nemá nic. Tak už mlčím a přeju krásné pondělí ;-) Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. What a great post! I just came across your blog and I fell in love with it! It's spectacular! I love your style! Check out my blog and follow if you like it, I promise to do the same!
    www.fullclosetbutnothingtowear...
    See you soon, kisses!

    OdpovědětVymazat
  4. To Sharka: Plně souhlasím Sharko, i včetně českého nevkusu. Často se s tím taky peru. Díky za názor a taky krásný týden!
    To Vivi: Ten konferenční stolek je nádherný, souhlasím.
    To Irina: Thanks Irina!

    OdpovědětVymazat