Celebrity pro Habitat


Supermodelka Helena Christensen a bývalý tenista Björn Borg jsou celebrity, které propůjčily své tváře do reklamy pro britský interiérový obchod Habitat. Myslím, že tohle opravdu stojí za zmínku, protože je to snad poprvé (nebo si neuvědomuji nějakou jinou podobnou reklamu), kdy celebrity propagují nábytek a interiérové doplňky. Vlastně je to hrozně zajímavé.....ve světě módy je přeci zcela normální, že známé osobnosti spojují svá jména a tváře s oblečením, hodinkami, parfémy atd. Všude v metru, v časopisech apod. na nás vykukují celebrity propagující jednotlivé módní značky. Tak proč ne celebrity a interiérový design? Co si o tom myslíte? Já osobně si myslím, že tohle je nastupující trend!
Zpátky k Habitatu: zajímá Vás, v čem rád sedí Björn Borg a jaké věci má kolem sebe ráda Helena Christensen, podívejte se sem!

2 komentáře:

  1. jj, dobrý trend, další příklad z trochu jiného úhlu pohledu je model "celebrita jako návrhář" - skoro každá má svůj parfém, svoji značku oblečení...no a teď má třeba Kylie Minogue svoji kolekci povlečení a textilu "At Home"... no, proč ne?
    ad Habitat - škoda, že není pobočka i v ČR, lecos bych si vybrala

    OdpovědětVymazat
  2. Celebrity v reklamě na nábytek - jeden čas bylo všude plno inzerátů kuchyní Sykora s Lucií Bílou, Karlem Gottem, Leošem Marešem... děsný. Touto cestou tedy ne. :-)
    A Habitat v Česku by se tedy hodil, jo.

    OdpovědětVymazat