Inspirace do kanceláře


I takto může vypadat kancelář! Nechte se inspirovat zrenovovaným interiérem newyorského studia Sagmeister & Walsh. Líbí mi mi ty malé stoličky vedle židlí u pracovního místa a výhled z okna :). A jsem zvědavá, jak by tento čistý interiér vypadal za provozu...krásný den všem!

10 komentářů:

  1. Je to taková krása, že bych asi koukala kolem než se věnovala práci! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné, v takovém místě bych chtěla pracovat.. jenom mě jímá hrůza při kombinaci slunečného dne, velkých oken a lesklé iMacovské obrazovky.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím....hmm zkusím to navrhnout v práci :-D ... tyhle židle bych chtěla doma, ale klidně bych si teda takovou kancelář nechala líbit...bohužel sice nedělám nic moc tvůrčího...ale i náš (ne)tvůrčí binec by asi dokázal celkový dojem během vteřiny změnit :-). Ale moc se mi to líbí!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tyhle židle bych taky chtěla doma. Fascinuje mě, že mají stejný počet žlutých, červených, modrých knížek.

    OdpovědětVymazat
  5. Knižnica je fantastická!.a farebná!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Kancelář vypadá hezky a hlavně čistě :-) . Také pracuji v kanceláři a máme jednu velkou místnost, ve které sedíme všichni společně. Vzhled kanceláře jsme si nechali udělat od designérů, takže ji máme dobře uspořádanou a konkrétně mně se v ní pracuje dobře. Jediné, co si nepohlídali, tak bylo ozvučení místnosti . S tím nám musela zase pomoct firma AVT Group.

    OdpovědětVymazat
  7. Máte to moc pěkně srovnané. :) Skvělá inspirace do kanceláře. Já osobně prezentuji trochu jiný styl, ale to neznamená, že to nedokážu ocenit. :) Zrovna teď jsem si říkal, že v kanceláři trávím hodně času a pouštím si tam filmy, tak si tam asi pořídím audio a video techniku. Jen mě teď teda kvůli tomu čeká měření akustiky. Ono to bez toho nemá moc význam, protože by to bylo jenom střílení na slepo. ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Moje pracovna vypadá o něco jinak. Jsem truhlář, takže je to spíš dílna. Ale i tak se snažím, aby to nějak vypadalo. Svoje místo tam má ale šroubový kompresor, protože veškeré nářadí máme s kolegou na vzduch a nemáme rádi, když musíme čekat, než se malé kompresory natlakují. Tak jsme si spolu na půl pořídili trochu zajímavější hračku. :)

    OdpovědětVymazat