Víkend v Berlíně

Foto: chic ada

Příroda si s námi tuto zimu opravdu zahrává. Jediné, co na fotkách z mého víkendu v Berlíně připomíná roční dobu, jsou vánoční koule, jinak to spíš vypadá na jaro. Dneškem mi končí volno a jdu se vrhnout na práci všeho druhu. Musím říct, že už se těšíííííím. Krásný týden všem!
PS k předposlední fotce: Letos poprvé jsem si v Berlíně všimla těchto budek/ giveboxů, kam lidé odkládají staré oblečení a další věci, které nepotřebují. A další lidé si je zase berou. Taková výměna místo házení do popelnice. Myslíte, že by to v Praze také fungovalo?

9 komentářů:

  1. Ty budky jsou geniální, proč je v Praze ještě nemáme???

    OdpovědětVymazat
  2. Nerada opakuji co už bylo řečené, ale lepší slovo než geniální mě k těm budkám momentálně nenapadá! Za pokus by to stálo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já chci pražský Givebox! :-) Ale myslím , že by to tady moc nefungovalo...

    OdpovědětVymazat
  4. Nejsem si jistá, jestli by to tady fungovalo, ale bylo by to skvělé... Jana

    OdpovědětVymazat
  5. to je moc dobrý nápad, to by v česku taky mělo byt (a nejen v Praze!) ;)

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. skvely napad, ale nejsem jista jestli by to tady fungovalo

    OdpovědětVymazat
  7. Box,bylo první, co mě na foto zaujalo. Byla by jsem pro. Ovšem češi nemají německou disciplínu a respekt, tak nevím v jakém stavu by se takový box rychle nacházel? Je to však k zamyšlení...

    OdpovědětVymazat
  8. Místo giveboxu odkládám věci do charitních obchůdků např. Sue Ryder. Přijde mi, že to funguje obodobně jako box - co nepotřebuju, to pošlu dál a za nějaký malý peníz si to pořídí někdo, komu to ještě udělá radost + charita z toho taky něco má. Přijde mi to jako skvělý koncept, jenom je škoda, že u nás málo rozšířený.

    OdpovědětVymazat
  9. Boží nápad! Zkusím to navrhnout u nás v DDM hl. m. Prahy - Stanice techniků v Podbabě na Praze 6 a dám vědětm jak to dopadlo. Kdyby to totiž bylo pod dozorem v budově a ne jen na ulici, třeba by to fungovalo! :o)

    OdpovědětVymazat