Práce, práce a zase práce



Kdybyste věděli, jak moc bych se chtěla víc věnovat blogu a jaké mám nápady a plány. Jenom na to nemám dostatek času. Nicméně mám předsevzetí se na "renovaci" blogu vrhnout v létě. Máte-li nějaké nápady na to, co vám na blogu chybí. Sem s nimi! Zatím to ale vypadá na spoustu práce, jako třeba dnes. Práce jde vždycky lépe, když má člověk kolem sebe hezké věci a hezké pracovní prostředí. Moc dobře by se určitě pracovalo u tohoto stolu ze série dřevěného nábytku Slow Wood (designéra Christien Starkenburga), kterou vyrábí nizozemské Studio Aandacht. Celou sérii si prohlédněte zde. Stojí to za to!

5 komentářů:

  1. U takového stolu bych toho asi moc neudělala! Všechno je tak krásné, že bych tam jen tak seděla, koukala a kochala se a to se pak snadno usne! Ale vážně - je to tak vkusné, až se tají dech. Vivi P.S.Myslím si, že blog je velmi přehledný, nemám tu s ničím problém. I přesto přeju úspěšnou renovaci ;-).

    OdpovědětVymazat
  2. Takový stůl - to je ráj. A jinak Tvůj blog je super, nechybí mi tu vůbec nic! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. To je nádhera a korunu tomu dává ten ptáček od Vitra! Blog je naprosto bez chyby!

    OdpovědětVymazat
  4. moja oblubena lampa na peknom stole, ach

    OdpovědětVymazat
  5. Pro mě by to bylo asi malé. Když si představím, že si tam dám notebook, tak vlastně nemám už na nic místo. Navíc mi tam teda dost zásadně chybí i nějaký ten úložný prostor. Nápad dobrý, ale provedení trochu nepraktické a spíš to hraje na efekt než na podstatu té věci. Je to asi tak, jako kdyby se stavěla montovaná hala, najal se skvělý designér, vyhrálo to ceny, ale nemělo to střechu.

    OdpovědětVymazat