První TIŠTĚNÉ VYDÁNÍ časopisu SOFFA


Už jen týden zbývá a první tištěné číslo mého časopisu SOFFA spatří světlo světa smile emoticon. Vydání 07 jsme věnovali VÝTVARNÉMU UMĚNÍ a tady je jeho obálka! Nezapomeňte si číslo už nyní PŘEDOBJEDNAT až domů do schránky na shop.soffamag.com. Po ČR je poštovné ZDARMA!

12 komentářů:

  1. Hořím nedočkavostí! Samozřejmě, že už mám objednáno a téma je skvělé! Dokonce jsem obdržela i pozvánku na Soffa párty, moc děkuju! Ale vzhledem k tomu, že se jedná o všední den, nevím, jestli budu moct dorazit, protože Prahu trochu z ruky.

    OdpovědětVymazat
  2. Very informative, keep posting such good articles, it really helps to know about things.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den,
    je to hezky napsané, ale ocenil bych lepší diskuzi k tématu, třeba jako tady. Tohle se přece nedá číst, takový bordel, co tu je. Ale chápu, každý toho zneužívá. Zkuste se příště poradit o lepším řešení.
    Děkuji Vám a pokračujte ve své práci... :(

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den,
    nemohu nic než souhlasit. Tohle by měl někdo hlídat. Přeci jen by to mělo být k tématu. Já jsem chtěl přidat do časopisu tenhle tip, ale už se tam nevešel. Tak tady je, kdyby to chtěl někdo navštívit. Bohužel jinak to nešlo. Děkuji mnohokrát za vyslechnutí... :) Mějte se!

    OdpovědětVymazat

  7. Hy law aspirants, are you searching for a good coaching center to start your clat entrance preparation? If yes then sure you might be heard about tutorguideinindia.com. It is an educational website that listed quality coaching centers. The website uses a few parameters to determine the best clat coaching in Delhi like student reviews, faculty, past results, classroom programs, demo classes, books, facilities, and so. also, tutorguideinindia offers you the best discount on clat coaching if you get enrolled from their portal. so get to book your free counseling session with just one click.

    OdpovědětVymazat
  8. Našel jsem Mr. Pedro na blogu od někoho, kdo ho doporučuje každému, kdo hledá půjčku. Byl jsem tak nadšený a motivovaný být v této pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, oslovil jsem pana Mr. Pedro v žádosti, kterou jsem mu řekl, můj životní příběh o finanční situaci, pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil své údaje, což jsem udělal, poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, předal jsem ji svému právníkovi k vyřízení podívejte se a poraďte mi jak dál. Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena před několika hodinami, banka mě kontaktuje ohledně převodu prostředků a poplatků, které musím uhradit na přepážce banky. bylo velmi příjemné pracovat s panem Pedrem a velmi mu děkuji za pomoc, kterou mi poskytl a která opravdu pomohla mé rodině hladovět. Kontaktujte prosím Mr. Pedro na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale mají s ním také dalšího profesionálního spoluhráče.

    OdpovědětVymazat