H&M Home konečně v Praze






Protože jsem byla pryč a potom měla moc práce s dokončováním Elle Decoration, dostala jsem se do nově otevřeného H&M Home až dnes. A jsem samozřejmě nadšená a chce se mi říct KONEČNĚ. H&M Home jsem si vždycky prohlížela ve Švédsku a doufala, že k nám taky někdy dorazí. Zatím si novinky z podzimních kolekcí a stálice v sortimentu můžete koupit v pražském Myslbeku - v 1. patře nad současným H&M. Plánuje se ale ještě otevření dalšího obchodu na Smíchově a showroom na Václavském náměstí. Velká výhoda H&M Home je samozřejmě i cena - velmi příznivá. Nové podzimní kolekce můžete prozkoumat tady a nebo se podívat na můj Instagram (který jsem si konečně založila). 

7 komentářů:

  1. Také mě to potěšilo, teď ještě Zara Home by mohla přijít:))

    OdpovědětVymazat
  2. Závidím, škoda, že nemá pobočku i v Ostravě ..... ach, jo ....Marki

    OdpovědětVymazat
  3. :) no konecne se o tom nekdo zminil, ja na to narazila nahodou a rikala si, jak je mozne, ze nikde nebyla ani zminka. a bohuzel jsem na tuhle novinku narazila az par dni pote, co jsem se z prahy vratila :(( a buhvi kdy se tam dostanu ach jo :( zajimala by mne totiz kvalila na omak a tak.. tak snad zas nekdy vycestuju do velkomesta ,)

    OdpovědětVymazat
  4. je pravda, ze jsem o tom vlastne nikde necetla. maximalne na webu designbloku a v elle myslim. jinak hm home bude prave na designbloku k videni. hezky den!

    OdpovědětVymazat
  5. vyhlídla jsem si na webu povlečení, ale kvalita materiálu se mi za cenu 799 moc nezdála, tak jsem do toho nešla...jinak se mi líbily nějaké polštářky a vázičky, ale celkově jsem čekala trochu víc

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné, souhlasím s Marki - těším se na pobočku v Ostravě :)

    OdpovědětVymazat