Fialová + růžová = top kombinace

Foto: Livingetc via Trendey

Že na této fotce není nic extra krásného ani zvláštního? Souhlasím, a přesto mě zaujala na první pohled, a to díky úžasné barevné kombinaci. Sytá levandulově fialová doplněná starorůžovou (ideálně v kombinaci se dřevem) bude zřejmě mojí novou barevnou kombinací číslo 1! Co na ni říkáte? 

6 komentářů:

  1. S tím dřevem je to opravdu úžasná kombinace. Já bych šla do toho hned, ale nedokážu si představit, že by to skousnul nějakej chlap :-)ten můj už vůbec ne

    OdpovědětVymazat
  2. je to bomba
    jak málo stačí, aby bylo něco úžasný. stačí jen změna tradiční bílé nebo červené cihlové na tuhle krásnou a je to. Mně se to líbí i bez kombinace ;o)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jste mi udělala radost - všichni říkají, že je to "divoké", ale já si přesně tuto kombinaci vybrala na velikonoční výdobu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se z téhle kombinace ježí chlupy v zátylku...:-) Už od dob, kdy na základní škole spolužačky chodily zásadně v lesklých fialových elasťácích a růžovém triku s Mickey Mousem:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě by se také líbilo, ale musel by podobně být zařízený celý dům a to u nás nehrozí.

    OdpovědětVymazat
  6. kombinace krasnaaa, uklidnujici, ty zidle jsou nadherne sami o sobe, kdyby se tak dali sehnat:-) nebyol nekde napsano, co jsou zac?

    OdpovědětVymazat