Krásné spací patro


Nejsem a nikdy jsem nebyla žádný velký příznivec spacích pater, i když uznávám, že v některých případech je to jediné možné řešení. Důvodem, proč se mi spací patra většinou nelíbí, je jejich vzhled a la hranatá, masivní a neosobní "stvůra". Ovšem tohle spací patro je krásné! Ladné, praktické a vzdušné! Moc se mi líbí to využití staré skříně a jemné zábradlí. Jedna moje kamarádka zrovna hledá nové spací patro, myslím, že bude nadšená! Fotky celého bytu najdete zde.

14 komentářů:

  1. Tak toto se mi opravdu moc líbí :), krásný blog plný inspirace.

    OdpovědětVymazat
  2. mam na spici patra uplne stejny nazor, takze jsem si s radosti rozklikla prispevek o krasnem spicim patru - byla jsem na nej vazne zvedava. a uplne souhlasim, ladne, elegantni, vzdusne, zadne operky, vzperky, "sibenice" a "takhle se to dela vzdycky, pani" ... ukladam si pro isnpiraci, kdyby bylo nekdy potreba. diky!

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, no já spací patra naopak obdivuju od mala:) Dokonce i můj pokojíček po patru přímo volá - malý, vysoké stropy ... ale kde nic, tu nic. Navíc už tam trávím jen víkendy. No tak snad až budu mít nějaké vlastní bydlení ... :)

    OdpovědětVymazat
  4. tak tohle je hodne povedene! ja spala na patrech v praze, ale teda zadne nebylo takhle krasne :) super je to umisteni u okna, vypada to, ze se tam da i vetrat, vyborne!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tohle mě opravdu moc baví! Netradiční bydlení, originál! A taky mě baví vylepšený vzhled blogu a skákající slon ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Patro vypadá opravdu skvěle, vzdušně, a ráno má člověk hned výhled z okna :-)- My měli patro v našem prvním bytě. Docela i vypadalo pěkně. A vedly k němu schody, žádný žebřík. Ale i tak bych nedoporučovala patro nikomu v pokročilém stadiu těhotenství. Slézat ty schody s břichem bylo teda něco :-). A koukám, že tady nejsou ani schody, ani žebřík, jen pidi stupínky. Tak to bych možná jako jediné na tomhle patru změnila....

    OdpovědětVymazat
  7. Vím, že není v tomto článku "hlavní hvězdou", ale moc se mi líbí ten černobílý koberec. Už jsem si ho všimla v několika interiérech a pořád mě baví. Nevíte náhodou, odkud je?

    OdpovědětVymazat
  8. Koberec je z Ikea: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/80104862/

    OdpovědětVymazat
  9. jsem jediná, která to patro naprosto nechápe?

    krásné tedy je, ale jak se tam leze? po těch směšných třech stupíncích? a když si zlomíte nohu, je vám zle, bolí vás břicho, máte střevní chřipku, máte migrénu, uděláte si něco s rukou...tak to se asi spí na tom hezounkém pruhovaném koberečku...že? :o)

    protože ani v jendom z těchto stavů nikdo nahoru nevyleze...a minimálně jendou do roka vás jeden z nich určitě potká.

    přiznávám se, že nesnáším líbivé věci, které jsou z praktického hlediska úplně k ničemu.

    OdpovědětVymazat
  10. Jéé, super, děkuji, v to jsem ani nedoufala:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Nesnáším spací patra, ale tohle je dokonalé!!! ♥

    OdpovědětVymazat
  12. mně hned - aniž bych rešila ladné zábradlíčko - napadlo to, co Anonymní - něco tak nepraktického a nepoužitelného jsem dlouho neviděla

    OdpovědětVymazat
  13. Je přece krásné , vzušné, moc inspirativní. Asi to svoje zbourám a postavím něco na tento způsob. Nemusíte přece všechno doslova kopírovat, obrázky slouží jako inspirace. Dana

    OdpovědětVymazat