Adventní kalendář IKEA: 24.prosince


Nejprve chci vám všem popřát krásné Vánoce! Doufám, že si je patřičně užijete a Ježíšek vám přinese hodně dárků :). Jeden dárek navíc si můžete vysoutěžit ode dneška až do 28.12. tady na blogu v Adventním kalendáři IKEA. Stačí, když jako obvykle odpovíte na následující soutěžní otázku: Jak často nakupujete v Ikea a kolik času tam průměrně strávíte?
Hodně štěstí!
Pozn: výherce vylosuje chic ada ve spolupráci s Ikea. Ikea si vyhrazuje právo na změnu výhry. Proti výsledku soutěže se nelze odvolat.
Soutěž je ukončena. Výherkyní se stává čtenářka "Hepka". Gratulace!

26 komentářů:

  1. Ikeu mám hodně daleko, takže tak jednou za rok, ale když už, tak tam jsme hooodně dlouho!! :D
    kundrtova.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ikeu mám daleko, ale tak 2x až 3x do roka tam jezdím a trávím tam spoustu času. Vždy mám pocit, že úplně všechno potřebuju:)

    OdpovědětVymazat
  3. V Ikea nakupuji minimálně 2x do měsíce jelikož ji mám 25km daleko..no a když už tam jsem tak je to na takové 2hod ;) a to nepočítám když se s přítelem nebo mamčou zasekneme v jejich restauraci na švédské kuličky a skořicového šneka :-P
    Veselé Vánoce <3

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,
    Ikeu mam blizko - v meste, kde pracujem, takze sa musim len velmi ovladat, aby som tam nechodila velmi casto, lebo moja penazenka by to neuniesla... Vacsinou tam stravim minimalne dve hodiny, lebo si najprv popozeram pozariadovane miestnosti na poschodi a potom dole nakupujem, co som si uz dopredu vybrala na nete... Ak idem s priatelom, je jasne, ze neobideme restauraciu a svedske masove gulocky a ja si vzdy dam v bistre na prizemi skoricovy kolacik s kavou...:-) Krasne Vianoce prajem!
    natalia.manekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Podle názoru mého "pana Božského",
    až příliš mnoho:-D

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím a přeji klidné a veselé Vánočky.
    Strávená doba v Ikee je závislá na tom, jestli jdu s chlapem nebo bez.
    Bez: dvě hodiny rozkošnického očumování, vybírání a snění.
    S: nejdřív nakrmit, pak rychle popadnout, co je třeba a rovnou k pokladně.
    Průměrně překročím práh tak jednou/dvakrát do měsíce.
    Díky a mějte krásně, Jitka.

    OdpovědětVymazat
  7. Když se jede do Ikey tak minimálně 2 hod si musím rezervovat.Projde se první patro, dá se jídlo, nákup dole v přízemí, vždy se něco najde, pak ještě prohlídka levného koutku a zase jdeme domů plné inspirace co vše by se mohlo změnit v našem bytě.Toto trvá už pěkných pár let. Jo, Ikea má něco do sebe.
    Zdravím a přeji pěkné vánoční svátky.

    OdpovědětVymazat
  8. Bydlíme asi 60 km od nejbližší ikey, takže se tam dostanu aspoň jednou za dva měsíce. Dáváme si tam sraz s mojí sestřulí, která se po svatbě odstěhovala daleko od nás, takže pak nemáme pojem o čase a jsme schopny tam strávit celý den. :)) mirka.matuskova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  9. V Ikea nakupuji jak často můžu a trávím tam času, kolik se mi zamane (a moc ráda).
    Kamila kfa2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Většinou kolem dvou hodin i se zastávkou na jídlo,ale pokud bych tam jela sama bez malého a manžela tak myslím,že čas by byl i dvoujnásobný.....:-)
    lucie.havlova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Odlétávám z hnízda rodičů a zařizuji svou domácnost, takže IKEA je velice často jasná volba a tento rok si troufám odhadovat, že jsem zde byla nakupovat každý měsíc a 2 hodiny minimálně, spíše tři. Často bez auta, takže někdy s krosnou a plno lidí na mě koukalo, jako na švihlotinu :D Zrovna teď mám zálusk na postel, noční stolky už mám..http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/S69849849/#/S29874770

    Dreyda (dreyda@seznam.cz)
    dreyda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Dlouho jsem nemohla Ikee přijít na "chuť". Tedy hlavně manžel. Ale nakonec jsme tam při zařizování bytu stejně skončili, a s nakoupenými věcmi byli vždy spokojeni.

    Když se postavila Ikea na Černém Mostě, tak jsem si výskala - už jsem nemusela prosit manžela, aby mne tam dovezl, přemlouvat, ukecávat - protože se bojím jezdit autem skrz celou Prahu. Takhle jí mám u sjezdu z naší dálnice, takže když je čas a chuť (a peníze), tak si tam zajedu sama a nemusím se nikoho prosit.

    Do Ikey jezdím cca 1-2 měsíčně, ráda se procházím po hormím patře a sním, jak by co u nás vypadalo... Mám vybranou pohovku, až ta naše doslouží, stůl, který jsem nekoupila, protože jsem platila dcerce rovnátka a opravu auta (a že mne to mrzí, fakt se mi líbí), a když už nic jiného, tak aspoň nějakou svíčku pro radost si tam vždy koupím:-)

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné Vánoce ,já bych strávila v Ikee každou volnou chvilku třeba jen pokukováním ,moc se mi styl Ikei líbí,ale mám jí moc daleko bydlím na Šumavě,tak si alespon nechávám občas něco nakoupit a poslat.Moc mě mrzí že není také u nás v Jižních čechách.Tady toho v tomto stylu moc na výběr není.K Jěžíšek mi přinesl Lustr pampelišku tak mám ohromnou radost,moc se mi líbí zařizovat v bílé.Hanka

    OdpovědětVymazat
  14. Nakupuju tam cca kazde 3 mesice, protoze ji nemam kousek. Ale pokud jedu do Brna, tak vzdy navstivim i Ikeu. A kolik tam stravim casu? Opravdu hodne, protoze Ikeu zboznuju.

    OdpovědětVymazat
  15. Ikeu mám velmi ráda. Líbí se mi nadčasovost některých věci, cena, i to, jak prezentují nábytek i doplňky. Jezdím tam nakupovat velmi často (i když to mám 100 km). Občas jedu nakupovat sama. Občas s manželem. Ten, zatím co já okukuji nábytek a hledám inspiračku, má náhradní program č. 1 nebo č. 2.
    č. 1 - spí v autě.
    č. 2 - sedí v restauraci popíjí kávičku a minilahvičku vínka (vykoupeno řízením domů, ale to mi nevadí).
    Já zatím brouzdám po obchodě a zaplňuji koš. Když se blížím k pokladnám volám mobilem manžu, aby šel platit. Ten je rád, že se toho nemusel účastnit (asi jako každý mužský) a pod tíhou výčitek (že se mnou netrávil čas vybíráním a přemýšlením) platí bez remcání. :)
    Ikeu prostě milujeme!
    Hezké vánoce všem!
    Vasickova.Rena@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Ikeu nemám nejblíž, ale zato mám manžela řidiče kamionu :-). Takže každou návštěvu si užiju, když má náhodou cestu kolem a já den času, vezme mě s sebou, u Ikey mě vyloží a při zpáteční cestě zase naloží. Naposledy mě ráno v devět vyložil u Ikei v Brně a odjel se svým nákladem do Bratislavy. O půl druhé byl zpátky a zase mě naložil. Někdo by se možná takovou dobu v jednom obchodě nudil, ale já tedy ne. A navíc se tam ráda vracím znovu, určitě tak 5x do roka. A navíc mám bonus, do toho náklaďáku se toho vejde opravdu hodně :-). Renča (plechovkovi@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  17. část 2.:
    Já se rozepsala o tom, jaký systém nakupování mám, že jsem zapomněla odpovědět na otázky. :)
    Ikeu navštěvuji tak 1x do měsíce a trávím tam zhruba 3 hod.
    Vasickova.Rena@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Za poslední rok jsem tam byla už tak čtyřikrát, ale normálně tak dvakrát za rok. A když už tam jedu, je to na dlouho, tak půl dne tam trávím.
    Terezie Tesaříková, terezie.tesarikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Kolem Ikei jezdím každý den do práce. Jsem tam tedy docela často, navíc se nyní "zabydluji" s přítelem :) Někdy se zdržím na 10 min, když jdu pro konkrétní věc, jindy jdu pouze na jídlo a projdu si spodní část. Někdy vezmu sebou i přítele, strávíme tam 2 hodiny a máme hezký den plný útrat :)
    b.pavlikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj.My máme do Ikea 150 Km. Můj muž by nejraději proběhnul, já si ji užívám.Vznikne pak vždy kompromis asi 2-3 hod...zhruba 6x ročně. Dcera se teď vrátila z dlouhodobého pobytu - školy ze Švédska. Samozřejmě tam navštívila i Ikea. Jezdí tam prý do obchodů autobusy z dalekého okolí, veklý důraz se klade na pobyt v restauraci. Neomezenou konzumaci u opravdu velkolepých švédských :-)stolů... A švédsky se prý vyslovuje Ikea "AJKÍ". Eva eva-sou@post.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Poslední dobou jsem v IKEe častěji, třeba tak jednou za tři měsíce, ale dříve to bylo tak jednou za půl roku!:-) A pokaždé jsou ty tři hodinky třeba...

    cpt.Terezka :-*

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, poslední půlrok jsem v Ikea tak jedenkrát až dvakrát do měsíce, protože si postupně zařizuji byt. A návštěva je to vždycky nejméně na hodinu :o).
    Petra (yume19@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  23. V Ikea rozhodně netrávím tolik času co bych chtěla, ale nevynechám žádnou příležitost. Pokud projíždím Prahou nebo Brnem, Ikea to jistí :D.
    cermakova13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Od doby, co jsem se odstěhovala z Brna, jsem v Ikey cca jednou měsíčně. O to víc ta dvouhodinka vždycky uteče :)

    Tereza, man.delinka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Do IKEA si děláme výlet s mamčou při toulkách po Čechách a to si pak užíváme aspoň 3 hodiny. "Rychlý" nákupy obstárá manžel při pracovních cestách. V tomto případě využívám možnosti nákupního seznamu na webových stránkách IKEA, který pak následně manžel dostane do ruky a je rád, že nákupem nemusí trávit moc času. Odměnou za nákup mu je kafe :-)
    hepka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Do IKEA se bohužel (nebo naštěstí?) dostanu jen tak 1krát nebo 2krát do roka a vydržím tam docela dlouho-ať to stojí za to....:-)

    veru.konecna@gmail.com

    OdpovědětVymazat