Páteční virtuální dovolená č.6

  


Tento víkend se na dovolené rozhodně nezahřejeme, ale i tak myslím, že to bude stát za to :). Pojedeme totiž do Ledového hotelu (Icehotelu) ve švédském Jukkasjärvi. A tentokrát to bude opravdu virtuální dovolená, protože, jak můžete číst na posledním obrázku, hotel letos ještě nestojí a bude slavnostně otevřen až 3.prosince. Myslím, ale že trocha ledové inspirace nám neuškodí (většina fotek pochází z kampaně textilní firmy Himla focené v Icehotelu). Dovedete si představit, že byste v Ledovém hotelu strávili noc? Zabalení v kožešinách a něčím pro zahřátí ve skleničce z ledu? Láká vás to? Přeju všem krásný víkend!

4 komentáře:

  1. Brrr, vůbec mě to neláká. Fotky i nápad výborné, ale ta zima ledová! Celé dětství jsem strávila pod skokanským můstkem, neb můj tatínek byl repre trenérem skokanů. Když si na to vzpomenu, ještě teď mi mrznou nohy a ruce!

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to tak úžasně, že bych to asi zkusila, i když si normálně i v létě dávám nechlazené nápoje a teplý čaj a od podzimu do jara nevyjdu ven bez čepice a rukavic... Jana

    OdpovědětVymazat