Ikea katalog 2012 aneb malé chytré nápady

Foto: Ikea a Youtube

Moje dovolená skončila a jsem zpátky v Praze. Odpočinula jsem si opravdu pořádně a Bornholm je překrásný. Za celou dobu jsem se nedostala k počítači (a popravdě ani po něm netoužila), takže doufám, že se nezlobíte za trochu delší pauzu, než jste zvyklí. Ale nebojte o fotky nepřijdete...než se tím množstvím proberu, můžete si zatím prohlížet třeba nový český Ikea katalog pro rok 2012. Myšlenkami jsem stále ještě pryč, takže jsem včera úplně zapomněla dorazit na tiskovou prezentaci katalogu Ikea 2012, o jehož americké verzi jsem psala už před časem.  Papírovou verzi katalogu jsem tedy stále ještě neviděla, ale internetová česká verze je k vidění zde. Abyste měli snazší prohlížení, umístila jsem pro vás vpravo na blogu odkaz! Stačí kliknout :) Letošní katalog se nese v duchu chytrých nápadů pro řešení malých prostor. Pár takových malých chytrých nápadů najdete i na propagačním videu nahoře. Myslím, že k hodnocení katalogu se ještě vrátím, až uvidím jeho papírovou formu, ale zatím z něj nejsem nadšená tak, jak jsem v minulosti bývala. Myslím, že to bude asi tím, že Ikea je čím dál tím lepší v celoroční prezentaci na webu (např. Ikea Livet Hemma) a v jednorázových kampaních a nemusí se tak "spoléhat" jen na svůj katalog. Co myslíte? 

5 komentářů:

  1. Mně na tom videu nejvíc zaujala ta poslední část a vyřešení šatny v malém porstoru, což právě teď řešíme, takže pro mě super nápad a jdu si prohlédnout celý online katalog. I musím říct, že před pár lety jsem byla z Ikea víc nadšená, ale je to spíš tím, že už jsem si na to všechno zvykla a že tam mají v podstatě pořád to samé. Každopádně jejich kampaňě se mi většinou líbí

    OdpovědětVymazat
  2. Zamilovala jsem se do té první strany :) teda hlavně do té barvy na stěnách
    Iva

    OdpovědětVymazat
  3. Já už delší dobu postrádám kvalitně a přehledně udělaný web. Dřív jsem byla schopná si najít poměrně jednoduše komponenty a jejich varianty jak ve velikostech tak barevných provedeních, a seskládala jsem si, co jsem potřebovala. Dnes to nejde nebo jen za cenu úmorné práce. Navíc třeba v kuchyních jsou neustále redukovány rozměrové varianty korpusů o dvířkách nemluvě. Podle mě se V tomto směru Ikea velmi zhoršila. Ale nápady tam mají pořád dobré (o personálu v obchodech už toto tvrdit nemůžu).

    OdpovědětVymazat
  4. Super blog, ráda sem chodím :-)
    Za mě musím říct, že z poslední návštěvy IKEA jsem byla dost zklamaná - vždycky jsem jí měla ráda proto, že se nebáli barev a zároveň pro jednodcuhost. Jenže napposledy jsem tam potkala jen modrou, bílou, šedou a sm tam červenou. Ale ta jednoduchost a dobré nápady mají pořád, to jo :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nám už přišel katalog do schránky, pořád si jím listuji a už mám vyhlídnutých spoustu věcí, co si chci koupit:)

    OdpovědětVymazat