Pánská pracovna



Co říkáte na tuhle pracovnu? Líbí se vám nebo ne? Musím přiznat, že mě zaujala na první pohled. Především ta úžasná kombinace surového betonu a přírodního světlého dřeva navíc doplněná o skořicové odstíny mě dostala! Všimněte si hlavně podlahy! Při bližším pohledu už ale tak nadšená nejsem. Nicméně je to asi tím, že se jedná o pracovnu v pánském stylu s typicky mužskými doplňky. Takže myslím, že muži by byli z takové pracovny nadšení. Co říkáte? 

8 komentářů:

  1. Ado, mám stejné pocity, ale převládají ty nadšené :o) Nicméně podlaha je krásná, ale hned mě trklo, jak se tam bude v mezírkách usazovat špína :o/

    OdpovědětVymazat
  2. Mně jako chlapovi se to líbí! Honza

    OdpovědětVymazat
  3. V první řadě by to chtělo vymalovat :-D
    Mým chlap(c)ům by s to jistě líbilo, hlavně strohost toho prostoru, minimum nábytku....

    OdpovědětVymazat
  4. zrovna jsme nasla tvuj blog!!:)
    sleduji
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Přiznávám se, že jako elektrikář se vždycky na tyhle designové projekty koukám s trochu zvedlým obočím. Už jsem byl několikrát u toho, že třeba z pozice elektřiny bylo řešeno všechno špatně, ale hlavně že to bylo pěkné. Ono když pak předěláváte elektroinstalaci, protože nejdou použít ani bezšroubové svorky a koukáte na to, jak řemeslníci sbíječkou mlátí do té betonové stěrky, tak to není moc příjemný pohled pro nikoho. :) Ale tenhle projekt vypadá moc hezky. :)

    OdpovědětVymazat