Najdi rozdíl!

 Foto: Styleathome.com (Andrew Grinton), klepnutím obrázek zvětšíte


Když jsem uviděla tyto dvě fotky, okamžitě jsem si vzpomněla na takové ty dětské hry typu "Najdeš 5 rozdílů?", které jsem tak milovala jako malá. Ve skutečnosti u těchto dvou obrázků nejde o hledání odlišností, ale o dvě cenové varianty jedné pracovny. Jednu z pracoven pořídíte za 14,651 a druhou za $ 4,801. Tipněte si, která varianta je která! Odpověď najdete zde!

6 komentářů:

  1. Skutečně by se jen těžko hledaly rozdíly, vypadá to opravdu velmi podobně. Takže si tipnu - protože bych řekla,že na levém obrázku poznávám lustr Ikea, a že křeslo na pravé fotce má starožitnější vzhled, počítám, že 10 000 dolarů ušetřím tou levou variantou A. ;-) Hezký den. Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já to tipovala úplně obráceně :-) Ale je to krása a hlavně je to skvělá ukázka toho, že všechno jde, když se chce :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tipuju, že ušetřím vlevo :) Pobavilo mě to, úplně se vidím, jak tohle přesně dělám :D

    OdpovědětVymazat
  4. tak jsem tipovala správně - a taky podle lampy ... a stroje - a mimořádně se mi líbí víc ta levnější varianta - přijde mi svěžejší.

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle hry mě baví:) Souhlasím, že ta levnější varianta je tentokrát povedenější.

    OdpovědětVymazat
  6. Díky za tip na báječný web. Samozřejmě, tipla jsem špatně, zmátla mě masivní police a stolní deska (možná masivní jen na oko). Sohlas, že levnější je v tomto případě svěžejší.
    Mirka

    OdpovědětVymazat