Minimalismu odzvonilo



Sice už je půl soboty pryč, ale stejně vám chci všem popřát krásný víkend. Doufám, že právě děláte, nebo budete dělat, něco hodně inspirativního a kreativního. Můj víkend je opět pracovní, ještě štěstí, že mám tvořivou práci! A protože inspirace není nikdy dost, chci se s vámi podělit o fotky z blogu stylistky Emily Hensonové, které jsou mojí dnešní vizuální potravou :) Nejvíc se mi líbí ten nápad se třemi tapetami nad pracovním koutkem. Pro nás, kteří rádi a často měníme své byty, ideální! 

8 komentářů:

  1. Přeju krásnou sobotu!
    Osobně na mě působí prostředí na fotkách trochu přeplácaně, až neuklizeně. Různorodost tapet by mě odváděla od práce, potřebuju mít u pracovního stolu prostředí sice veselé a kreativní, ale tohle už je moc. Kuchyňka je řešená zajímavě. Mám ráda vtipné doplňky se smyslem pro humor. Nicméně i tady bych trochu ubrala. Ale je to otázka osobního vkusu a hlavně toho, jak vypadá zbytek místnosti.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je přesně můj styl. Na mě to přeplácané není :) Anežka

    OdpovědětVymazat
  3. Kdo bude utírat prach?
    Hezký w.e.
    Lezarts

    OdpovědětVymazat
  4. dnes som mla dosť blbí deň ale tieto fotky mi trááášne zlepšili náladu :)
    ja máím v poslednej dobe farebný a tvarový chaos rada. Aj ja budem mať taký ked vyrastú deti a zbavím sa kocúra a králika psov :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Jo! To je přesně ono! Barvy, spoustu milých věcí pro domácí atmosféru, ale vše s citlivým vkusem ladící. Bomba! Je to útulné doma, zároveň kreativně inspirující.
    Mimochodem, velké díky za blog, už bez něj nemůžu žít :o)

    OdpovědětVymazat
  7. mě se to moc líbí...

    OdpovědětVymazat