Opravdové retro. Líbí se vám?


Taky se vám někdy stává, že se nemůžete rozhodnout, jestli se vám něco líbí nebo ne? Zní to zvláštně, ale věřím, že víte, o čem mluvím. Tenhle pocit mám, když se dívám na opravdu retro kuchyň a pracovnu na stránkách Stadshem (zde najdete fotky celého retro bytu). Dívala jsem se na fotky večer a dnes ráno znovu, a výsledek je takový, že se mi ten byt v podstatě nelíbí, ale něco mě na něm hrozně přitahuje. Možná je to ten pravý efekt, který má retro mít? Na některé prvky se nemůžu vynadívat, např. na tu romantickou tapetu a vycpaného ptáka, ale třeba podlaha v kuchyni mi zase celkový efekt narušuje. Co na to říkáte vy? Líbí se vám tento byt?

7 komentářů:

  1. Mne se nejvic libi celkova barevnost a vzory tapet. Pokud by se me ale nekdo zeptal, jestli bych v takovem byte chtela zit, tak odpoved je jasne "ne":) Na bydleni je tohle retro, nabytek, pro me moc strohe. Maximalne bych si tak vypujcila jednu zidli a zakomponovala do uplne jineho interieru. Na koukani tedy celkove pekne, na bydleni ani nahodou:)

    OdpovědětVymazat
  2. Na mě to působí až moc muzejně :), ale mám ráda, když je s citem pár retro prvků použito v čistém, jednoduchém a moderním interiéru! Sami doma nějaké máme, třeba křesílka podobná tomu na fotce nebo klasickou kovovou postel.

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí, líbí, líbí!:) Pokojíček mám vymalovaný starorůžovou a na jedné stěně mám váleček. S nábytkem je to trochu horší, tako vá staro-nová slátanina....Až si někdy budu zařizovat vlastnmí bydlení, určitě se ponese v "duchu retra".

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že čeho je moc, pak je toho příliš. A názor o použití několika stylových prvků je proto uváženější. Podle mého,celek by působil lépe, kdyby u toho nebyly ty tapety. Lépe řečeno, tapety s jiným zařízením a nebo nábytek s jinou výzdobou stěn.

    OdpovědětVymazat
  5. Na jednej strane ma ten byt odstrašuje - myslím keby som v ňom mala bývať- no zároveň ma zvláštne priťahuje.Presne ako píše autorka. Určite by som niečo vymenila, ale ináč pôsobí vzdušne a veľmi čisto. Fakt trochu muzeálne.

    OdpovědětVymazat
  6. priťahuje ma na tom presvetlený interiér, ale ten je možné vidieť iba na fotkách, trochu sa zatiahne a hneď to vyzerá vo vnútri ponuro

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se to líbí moc, jenom si nejsem jistá, jestli bych takový byt chtěla vlastnit. :D

    OdpovědětVymazat