Koberce od Moho Design

Soňa psala na svém blogu před pár dny o své vášni ke kobercům polské značky Moho Design. A i mě jejich koberce chytly za srdce, a proto si neodpustím se o nich zmínit. Firma Moho Design byla založena v roce 2004 a vyrábí koberce s "vášní pro design", jak stojí v charakteristice firmy.
Jednoznačnou předností firmy je, že koberce nenabízí jen ve standardních velikostech, ale vyrobí koberec i na zakázku. Cílem je, aby koberec co nejvíce vystihoval potřeby a osobnost majitele. Mým favoritem mezi koberci Moho Design je koberec DIA od designérů Magdaleny Lubinske a Michala Kopaniszyna, ve kterém se mísí inspirace l
idovými motivy s modernou, a to je přesně to, co mám ráda. Navíc je koberec nabízen v široké paletě barev a je ze 100% vlny. Na ostatní koberce i na výsledek spolupráce Moho Design s firmou Vitra se můžete podívat na internetových stránkách Moho Design.

1 komentář:

  1. Ty koberečky jsou pěkné. To kdyby viděla manželka, tak ho určitě chce. :) Já mám radši klasické koberce metrážové. Jelikož bydlíme v prvním patře paneláku přímo nad sklepy, tak každá vrstva, kterou na zemi máme, nám ročně ušetří docela dost peněz za topení. Nemám to sice přesně spočítané, ale bez koberců jde od sklepů fakt zima. ;-)

    OdpovědětVymazat