Originální plakáty značky Plakatt

Foto: plakatt

O prodlouženém víkendu jsem se taky konečně dostala ke svým oblíbeným časopisům. V květnové Marianne Bydlení byl pěkný článek o tom, jak bydlí designér a zakladatel značky plakkat Lukáš Holinka. Hledáte-li něco neobvyklého a výrazného na vaši stěnu, koukněte se právě na stránky plakkatu. Značka plakatt totiž představuje českou originální plakátovou tvorbu vytvořenou grafickými designery. Jejich interiérové plakáty jsou barevné (někdy si můžete vybrat z více barevností jednoho designu), originální a rozhodně ne nudné. Navíc jsou vyráběny pouze v limitovaných sériích (takže je neuvidíte v každé domácnosti) a jsou "paper friendly". Hledáte-li něco, co bude určovat ráz pokoje, zkuste plakát od plakattu.

5 komentářů:

  1. Ado, musím se smát! Já si četla Marianne Bydlení ráno při snídani a teď jsem se vrhla k počítači, abych si na netu našla plakkat. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. :-), je vidět, že to byl asi dobrý inspirativní článek. Pěkný den!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, díky za tip na plakatt. Plakát jsem si taky hned objednala a už mi visí na stěně :). Ten žlutý s žábou.Je super. Fakt doporučuju všem, kteří chtějí pokoj osvěžit. Menší formát je asi praktičtější. Eva.

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravim,
    plakatt.cz jsou fakt vyborni, taky mi jeden visi doma :-)
    Doporucuju alespon prohlidnout!vsadim se, ze si vyberete :-)
    Hezky den vsem.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, hledala jsem něco originálního a tak jsem našla tento tip na plakáty od plakatt.Tak díky. Už jsem si objednala. Plakát už mi visí doma.Díky za tento Blog.

    OdpovědětVymazat