Domek pro kočičky

Foto: marthastewart.com

Moje kamarádka si koupila pár kousků nového nábytku. Když jsem u ní viděla ležet prázdné kartónové krabice, vzpomněla jsem si na tenhle lepenkový domeček na hraní, který jsem předčasem našla na www.marthastewart.com. Rozhodla jsem se, že dneska večer udělám svým kočičkám radost a domek jim vyrobím. Milují totiž všechny skrýše, průhledy a krabice. Chcete-li taky své chlupáče potěšit, návod na výrobu domku najdete tady.

2 komentáře:

  1. Ahojda Ado,
    tvůj blog mě velmi inspiroval, mám v hlavě spoustu nápadů a podnětů:-). Už tu máš zase spoustu novinek, tak budu psát trošku neaktuálně.. Po ELLE bydlení se taky zkusím u nás podívat, co myslíš, stojí za to? Taky je vidět, že máš kvalitní foťáček a samozřejmě i hezké fotky. Já válčím s obyč digitálem:-(. Ráda bych si pořídila něco nového a lepšího, nejlépe zrcadlovku, ale momentálně moc investovat nechci, tak by mě také zajímalo, jak fotí tvůj nový růžový brouček a jestli se té zrcadlovce aspoň trošku vyrovná? (Skoro tomu nerozumím :-/). A taky jsem Ti chtěla napsat, že Polstrin je od "nás" a sem tam pro ně děláme nějakou grafiku;-). Svět je malej, ale mě tu snad nikdo za to neukamenuje..
    Měj se hezky, užívej paprsků jarního sluníčka a jen dál nám všem zaneprázdněným skvěle mapuj vody designu a vybírej to nejlepší!
    Diky Šárka.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sharko! Omlouvám se za trochu pozdní reakci. Jsem hrozně moc ráda, že se Ti můj blog líbí a přináší užitek :-). Opravdu. Myslím, že Elle Decor za to stojí. Je to jedno číslo na několik měsíců a je tam více designových věcí a textů o designerech apod. Taky foťákům skoro nerozumím, ale mám několik kamarádů, na jejichž rady dám. Je to legrace, protože znalci foťáků se zdá se dělí na canonáky a nikonáky. Na radu jednoho kamaráda jsem si právě koupila i tenhle svůj růžový malý nikon a musím říct, že je fakt super. Fotí podle mě moc hezky a má i veliký zoom. Doporučuju. Taky Ti chci poděkovat ze krásné obrázky a inspirace na Tvém blogu. Mně se romantický a venkovský styl taky líbí, ale nějak bych v tom asi sama neuměla žít. Ale je to krása! Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat