Vyrobte si adventní kalendář

Foto: Sunday in Bed, by Stephanie Lynn, Just a Girl, Design Shimmer, Drift Living, Pinksuedeshoe.com


Nevíte, co dělat s dnešním volným dnem? Co takhle pustit se do výroby vlastního adventního kalendáře? Vybrala jsem pro vás pár nápadů, které jsou opravdu jednoduché na výrobu, ale možná o to efektnější. Záleží jen na vás, jestli preferujete práci s papírem, dřevem nebo látkou? Můj osobní favorit je adventní kalendář v podobě svíčky, protože mám doma málo místa :) Krásný sváteční den!

7 komentářů:

  1. Ta větev je super a ten poslední nápad taky. Asi se na to vrhnu ještě dnes. Díky :)

    OdpovědětVymazat
  2. S moji hlavou děravou bych už prvního zapomněla, že mi hoří adventní kalendář a rázem bych měla patnáctého :)) Jinak na bellarose.cz mají už výprodeje těchto svíček.

    OdpovědětVymazat
  3. Já budu vyrábět kalendář pro přitele a na každý den dostane svou oblíbenou sušenku, pokaždé zabalenou v jiném papíru :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím, spousta super nápadů...protože mám malého sviště je mojí jedničkou ten s barevnými kolíčky a balíčky...ale na letošek už jsem pořídila jiný...původní plán byl taky něco vyrobit , ale vzhledem k blížícímu se datu a nedostatku času a energie jsem zvolila jednodušší verzi...nákup! Přeji krásné dny!

    Jo a svíčky u nás hoří od večera ...a často až do rána...takže teď mě napadá nebylo špatný mít jich 24a každá by začínala o jedno číslo výš :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Geniální. Vždycky raději kupuji klasické kalendáře s těmi pseudo čokoládkami, kde je víc cukru než čokolády. Ale tentokrát asi poruším tradici a něco vyrobím. U mě vede ten první obrázek s kolíčky.

    OdpovědětVymazat
  6. Ta větev mě dostala :-) Ale dcery by ji asi neocenily :-))

    OdpovědětVymazat