Vychytaná postýlka pro miminko



V mém okolí se zrovna nyní vyskytuje celá řada kamarádů a známých, kteří čekají miminko a všemožně se na jeho příchod připravují. Nejsem přes děti a vybavení pro miminka žádný expert, ale myslím, že tahle novinka - postýlka CULLY BELLY pro novorozená miminka - je opravdu výborný nápad. Navíc je i krásná! Vyrábí ji italská firma PAM BABY a více informací se také dozvíte na Little Modernist. Co na postýlku říkáte vy, kteří už třeba děti máte? 

7 komentářů:

  1. No ja mám deti tri :) a deckú postielku sme vždy mali len na okrasu, pretože decká vžd skončili u nás v posteli. Ono pokiaľ mamina kojí, je praktické mať v noci mimčo čo najbližšie. Mne sa tento nápad celkom pozdáva :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vlastně to mám zařízené skoro stejně, jen místo téhto červené parády mám vedle naší postele dřevěnou postýlku s oddělanou bočnicí, ve které jsem spávala jako miminko ještě já (měli jsme i novou, ale ta se po měsíci rozpadla). Takže já bych ji brala!

    OdpovědětVymazat
  3. Hezke a elegantni. Akorat ne na moc dlouho. To ta klasicka drevena postylka s nastavitelnou vyskou luzka i bocnic vydrzi preci jenom o dost dele:)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se to zdá super, mám děti už velké ale co si pamatuji, tohle je velmi praktické a příjemné řešení.

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že je to bezva nápad, ale chtělo by to ještě prodloužení. Naše malá si v noci klidně vyleze ze své a jde si lehnout ke mně.

    OdpovědětVymazat
  6. to je pěkné! jen bych se trochu bála stability.-)

    OdpovědětVymazat
  7. Máme to na stejném principu, jen z klasické dřevěné IKEA postýlky manžel oddělal bočnici. Myšlenka "ostrova" přifařeného k posteli se nám osvědčila naprosto luxusně. Tohle je krásná varianta!

    OdpovědětVymazat