Vtipný styling



Jednou z webových stránek, na které jsem "závislá" a kam si chodím pravidelně pro inspiraci je Fantastic Frank. Jedná se o realitní společnost, která prodává byty ve Stockholmu a okolí. Každý byt, který tato švédská realitka prodává, dostane osobitý a jedinečný styling. Je libo byt ve stylu britské detektivky, byt námořníka, nebo basketbalového hráče? Je to hrozně zábavné! Jen se podívejte sami!

4 komentáře:

  1. Úžasné. To v ČR je člověk při koupi bytu šťastný, když nenaráží na smetí, nepořádek a když majitelé zrovna nevařili k večeri slepici ve vodě. Pár takových případů jsem už zažila.
    Prima start do nového týdne přeje Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji pěkně za další tip, jak se déle flákat a odolávat práci která se na mě tlačí...:o)) je to čím dál tím horší, než si projdu všechny ty mé weby na kterých se stávám i já zavislá:o)
    prima den, Lucka

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju detektivky a ten byt a la krimifilm je super! Diky.

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle se mi moc líbí, přesně takový styl zbožňuji a plánuji si v něm zařídit celý byt. Zrovna plánuji další rekonstrukci. Už mám za sebou rekonstrukci koupelny a právě kuchyně, která si myslím, že se povedla nad moje očekávání. Skvělou třešničku na dortu tomu nasadil jídelní stůl, který jsem vybírala hodně dlouho a pořád jsem nemohla najít ten pravý. No nakonec se to povedlo :-)

    OdpovědětVymazat