Terasa snů



Každý máme asi trochu jinou představu o ideální terase či balkónu. Někdo preferuje pohodlné sezení, někdo hodně světla, někdo spoustu zeleně a tak dále. Moje terasa snů by měla vypadat asi jako tato newyorská terasa plná květin a bylinek (více fotek najdete zde). Tady by se krásně schovávalo a relaxovalo! Mám ráda, když něco vypadá zdánlivě neuspořádaně a chaoticky, ale ve skutečnosti je to do detailu promyšlené. Co říkáte na tuto terasu? Jaká je vaše představa o ideální verandě či terase? 

9 komentářů:

  1. To je fakt sen, díky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych chtěla tuhle terasu i s tou kočkou :-) Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím co bych k tomu dodala....prohlížela jsem si ostatní fotky z odkazu, a zrychlil se mi tep, je to přesně jak píšeš, zdánlivý chaos, ale všechno má svoje místečko a funkci....jsem nadšená, díky za tip na skvělý blog! : )

    OdpovědětVymazat
  4. Ado, neco podobneho maji nasi znami v Zürichu. Takove mirne zpustle, ale strasne romanticke zakouti ve velkem meste. Je to takova oaza klidu. Krasny den, Katerina
    P.S.: Mas prima blog!

    OdpovědětVymazat
  5. Len by ma zaujimalo, ako nacvicili macku, aby nezhodila vsetky kvetinace a sedela len na tom centimetri stvorcovom :-)
    Inak ako vzdy krasne inspiracia.

    M.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi líbí, taky bych potřebovala takovou oázu, škoda že na můj balkon se vejde akorát sušák na prádlo :)Iva

    OdpovědětVymazat
  7. Thank you for profiling my terrace, and your compliment - you are welcome to visit any time if you are in New York :-)

    OdpovědětVymazat