Na poslední chvíli


Pokud jste, podobně jako já, z různých důvodů nestihli vyrobit velikonoční výzdobu, můžete se nechat inspirovat několika jednoduchými, ale neotřelými nápady na stránkách Åhlens.se, kde naleznete tipy, jak na poslední chvíli prostřít velikonoční stůl. Na blogu Blomsterverkstad zase najdete mnoho tipů na květinové dekorace. Osobně se mi moc líbí tyhle dva nápady: zabalit příbor do novin, nebo nějakého jarního ubrousku, a do rozbitých skořápek naaranžovat jarní kytičky. Hezké tvoření!

2 komentáře:

  1. Ahoj Ado,
    Blomsterverkstad miluju, nádherná inspirace i fotky. Taky se mi moc líbí ten žlutý kříž na předchozích fotkách, tenhle motiv už mi delší dobu vrtá hlavou:-). No a s těmi tonetkami mi to vůbec neseplo. Kdysi jsem na ten typ, který máš doma narazila někde na netu, byli zrenovované a přetřené na bílo. A říkala jsem si, jak jsou super a že je má doma děda ve sklepě a jak by byly krásné v jídelně, originální a za pár kaček. No a teď mi to všechno dochází, jak jsou úžasné, retro a hlavně ton:-D! Jenže mám přísný zákaz od mého drahého, prý se mu nelíbí:-(. Díky za inspiraci, hodně zdaru při hledání nového zařízení a veselé Velikonoce!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sharko!
    Díky! Jsem moc ráda, že jsem Ti teda udělala radost židlemi alespoň tady na blogu, když už je nemůžeš mít doma...Třeba časem přece jen :-)
    Ten žlutý kříž se mi taky na fotkách hrozně líbí, ale nejsem si jistá, jestli ve skutečnosti by to mělo stejný efekt (ve velkých prostorech asi ano) a jestli by se to rychle neokoukalo.Hezký týden!

    OdpovědětVymazat