Tip na renovaci kuchyně

Foto: Dodeci.it

Poměrně hodně lidí se potýká s problémem, že nemá prostředky na koupi úplně nové kuchyně, a často je to také, podle mé vlastní zkušenosti, celkem zbytečné, protože korpusy vlastních skříněk jsou v pořádku a je škoda je vyhazovat. Potom stačí jen vyměnit dvířka a například koupit nové šuplíky. Pokud už vás nebaví vaše stará kuchyň, nebo třeba chcete vylepšit kuchyň, kterou máte v podnájmu, určitě se vám bude líbit internetový obchod Dodeci.it, který nabízí snadnou a poměrně levnou variantu renovace kuchyně pomocí samolepících fólií na dvířka. Fólie si můžete u Dodeci.it objednat na míru přesně vaší kuchyně a na výběr máte celou řadu zajímavých vzorů: od moderních designů, přes fotografie rostlin po zajímavé nápisy. Mrkněte na to!

3 komentáře:

  1. moc hezký fólie

    ale jestli dobře koukám na ceny, tak to zase tak levná záležitost není, to nová dvířka vyjdou levněji:) ale zase pro oživení - proč ne?

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj Yasnnno, no všechna určitě, to je jasný.
    Ale myslela jsem to tak, že si člověk můžu pořídit třeba jenom dvoje, přesně pro oživení.

    OdpovědětVymazat
  3. Ale jako dobrá stylařina, to se musí nechat. Jestli mohu hodit skromný tip, tak krásné designové kousky nábytku dělají i tady www.interiery-jiricny.cz Tak to jen tak pro inspirací :-) pěkný den. Pavel

    OdpovědětVymazat