Färg&Form


Další mojí oblíbenou švédskou značkou je Färg&Form. Jedná se o firmu, která nabízí jednak své vlastní designové produkty, ale spolupracuje i s externími designéry. Pro letošní jaro-léto je novinkou kolecke Löv/Leaf (obrázek) od designérky Nancy Bladfält. V sortimentu Färg&Form najdete všechno možné od prostírání, přes vykrajovátka až po rohožky. Pokud jste někdo byl ve Švédsku tak vaší pozornosti určitě neunikli různé předměty s motivem stylizovaného losa, které taky pocházejí od Färg&Form.

5 komentářů:

  1. Ahoj, objevila jsem blog náhodou a jsem okouzlená. Tohle je krásné. Nevíš, jde u nich objednat po internetu, nebo je člověk odkázaný jen na výlety do Skandinávie?

    OdpovědětVymazat
  2. Bohužel po internetu u nich objednávat nejde, hledala jsem ještě jestli to nejde přes jiný internetový obchod, ale zdá se, že nejde. Bohužel.

    OdpovědětVymazat
  3. To je škoda, možná časem. Bohužel u mě cestování teď nebude připadat v úvahu, protože tento týden by se mi mělo narodit miminko. Ale právě to povlečení s obláčky by bylo skvělé. Alespoň zatím se budu kochat u tvého blogu.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to moc držím palce a přeju hodně radosti a štěstí! Budu na tebe myslet a třeba vymyslím nějaké extra příspěvky pro "maminky s miminkama"!

    OdpovědětVymazat
  5. Pro miminka člověk musí hodně hledat, pokud nechce mít z bytu Disneyland. Bohužel bežná nabídka v našich obchodech je hodně zoufalá. Takže u většiny věcí skončím u Ikey - seveřani to stejně umějí nejlépe.

    OdpovědětVymazat