Nejen pastelové barvy v bytě







Také máte dost černobílých interiérů a potřebujete k životu barvy? Nechte se inspirovat 96 m2 velkým kodaňským bytem ilustrátorky a výtvarné ředitelky Nynne Rosenvinge. Stejně jako na svých obrazech si Nynne i v interiéru pohrává s kombinací pastelových a výraznějších barev. Základem je ale vždy bílá nebo černá barva. Moc se mi líbí obraz v obývacím pokoji, který tak skvěle ladí s koženou sedačkou v mém oblíbeném odstínu. Obrazy Nynne Rosenvinge si můžete koupit zde.

4 komentáře:

  1. Moc krásný, s přicházejícím jarem mám na barvy chuť! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nedávno jsem se rozhodla pro rekonstrukci svého domu a chtěla si splnit svůj sen o zimních večerech, kdy bych mohla sedět u rozpáleného krbu. Mám ráda retro styl a pastelové barvy, proto mi kamarád doporučil řemeslníka, který se zabývá těmito rekonstrukcemi. Jeden jsem si objednala, a tak již nic nebránilo tomu, aby stavba krbu mohla začít.

    OdpovědětVymazat
  3. Při rekonstrukci jsem si také trošku pohrála s barvami v obývacím pokoji. Mám ráda pastelové barvy, ve kterých se cítím velice dobře, jediné, co mi trochu nabourává tento styl je klimatizace. Tu jsem musela pořídit, jelikož obývací pokoj mám na jižní straně a v letních měsících tam bylo leckdy nesnesitelné vedro.

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé tipy na barvy v bytě, ale já mám ráda bílé zdi a k tomu si pořizuji starožitný nábytek. V nedávné době jsem si ve starožitnictví pořídila starožitný gramofon. Je to jako stroj času, který mě vzal zpět do dob, kdy hudba zněla jinak než dnes. Když si pustím starou desku a zazní první tóny, cítím se jako bych byla v jiném století.

    OdpovědětVymazat